Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Golv & Vägg
Golv & Vägg

Golv & Vägg


0 artiklar
Sortering:
Antal:

Ditt urval matchade inte några artiklar!

Ytskikt för golv och vägg

Här finner ni allt ifrån Akustikpanel för väggar, trägolv, linoleumgolv, vinylgolv och heltäckningsmattor. Vi erbjuder fantastiska golv från flera av de marknadsledande leverantörerna. Golvabia, Forbo, Boen och Kjellbergs alla våra partners, och vi kan stolt presentera ett stort golvutbud. Vill ni ge ert hem ett lyft, så är golvet de första ni bör tänka på. Ett nytt golv kan innebära en helt ny känsla. Vi kan såklart också erbjuda avkapade mattor med kantsöm eller kantband. Här kan ni alltså bestämma måtten helt själva, och få mattan snyggt langetterad.

Vilken känsla söker ni?

Vill ni ha ett snyggt och varmt golv så föreslår vi vårt fina vinylgolv, Maxwear från Golvabia. Med en mjuk känsla för era fötter, och en slitklass som klarar offentliga miljöer är detta det optimala golvet. Är det istället så att ni letar efter en mjuk matta på golvet, så erbjuder vi över 1000 olika modeller, allt ifrån Rya till sisal. Vi har självklart också retrogolv från Forbo. Marmoleum Click har länge varit en klassiker i det svenska hemmen.

Köp golv online?

Varför köpa golv online tänker ni? Bekvämt och snabbt säger vi. När ni beställer golv hos oss, får ni golven levererade hem till dörren. På våra lagervaror sker detta inom ett par dagar. Är ni osäkra på kulörer, strukturer mm. Så är ni hjärtligt välkomna att kontakta vår duktiga kundtjänst. 


Följ oss @fargvaruhuset.se på Instagram