Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Verktyg & Tillbehör / Lim / Tapetlim

Tapetlim

Har du hittat den perfekta tapeten till dina väggar? För att säkerställa att tapeten sitter bra, är nästa steg att välja rätt tapetlim. Hos Färgvaruhuset hittar du ett brett utbud av lim och tapetklister, anpassade för alla slags vävar och tapeter. Vårt sortiment garanterar att du hittar det perfekta limmet för just ditt projekt, oavsett tapettyp. Utforska vårt utbud av tapetlim och ta ditt inredningsprojekt till nästa nivå!


0 artiklar
Sortering:
Antal:

Ditt urval matchade inte några artiklar!

Högkvalitativt lim för tapeter

Vi erbjuder ett brett sortiment av lim för tapeter anpassat för olika behov. Här hittar du specialformulerade alternativ för både Non-Woven och papperstapeter. Limmen är vattenbaserade, vilket gör dem miljövänliga och enkla att arbeta med, samtidigt som de säkerställer en stark och hållbar bindning.

Hur appliceras tapetklister?

När du ska sätta upp Non-Woven tapeter bör tapetklister appliceras direkt på väggen. Detta underlättar justering och positionering av tapeten, eftersom limmet ger en omedelbar och stark vidhäftning. När det gäller traditionella papperstapeter appliceras tapetklister istället på baksidan av tapeten. Det är viktigt att jämnt fördela klistret över hela ytan och låta det suga in några minuter innan tapeten sätts upp för att säkerställa en slät och bubblfri finish.


Följ oss @fargvaruhuset.se på Instagram