Stäng

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
INSPIRATION & GUIDER / Julklappstips Inredning 2021

Julklappar 2021 - tips till den inredningsintresserade

Julen är äntligen inom räckhåll och snart får vi uppleva allt vad julafton innebär igen. Gröt, tomtar, värme, kärlek och självklart lite julklappar! Oavsett om du är ute efter något litet eller stort, till dig själv eller till någon du håller kär så har vi samlat ett par tips här nedan. Scrolla dig vidare för att hitta presenttips till inredningsfantasten, den som redan har allt och alla däremellan.

Julklappstips till mormor och farmor

Ibland kan det vara svårt att hitta en present som passar alla i släkten, speciellt om det är en person som säger att de redan har allt och inte behöver något mer. Men om du ändå känner att du vill ge bort något som man kan ha användning utav som samtidigt visar din uppskattning för mormor eller farmor, har vi samlat tre alternativ som garanterat kommer uppskattas här. Scrolla ner för att hitta din favorit och säkra din julklapp för 2021 redan idag!

1. Vackra kökshanddukar i olika färger och mönster

Vackra kökshanddukar i olika färger och mönster

Snygga kökshanddukar kan verkligen sätta pricken över i:et i vilket kök som helst. Ge bort en inredningsdetalj som både är praktiskt och snygg!

Här kan du köpa handduken med schackmönster >

Här kan du köpa handduken i brun/vit färgskala >

2. Alpacka mjukdjur i äkta fårskinn

Alpacka mjukdjur i äkta fårskinn

Det här urgulliga mjukdjuret i grå färg är en perfekt present till barnen i julklapp. En slittålig och gullig leksak i äkta lammskinn kan verkligen bli en vän för livet.

Här kan du läsa mer och köpa mjukdjuret >

3. Beige filt i snygg design från Solstickan

Beige filt i snygg design från Solstickan

Att ge bort en snygg filt som dessutom är skön av svepa in sig i är ett perfekt julklappstips. Den värmer samtidigt som den fungerar som en snygg inredningsdetalj.

Här kan du läsa mer och köpa pläden >

Presenter till en vän som älskar inredning

Har du gått vilse i inredningsdjungeln? Ingen fara, vi hjälper dig! Vi vet nämligen att det kan vara svårt, ja rent ut sagt omöjligt, att hitta den perfekta presenten ibland. Speciellt om personen i fråga har önskat sig något som är helt främmande för en själv. Oavsett om du letar efter en present till någon som älskar inredning eller om du bara vill ha inspiration på vad du kan ge bort i julklapp så har vi svaren här. 

För i och med att fler och fler börjar jobba hemifrån och har jobbat hemifrån under de senaste åren så är det viktigt att trivas i sitt hem. Vad passar då inte bättre än en julklapp som höjer mysfaktorn och trevnaden på hemmaplan? Scrolla ner för att hitta presenter som passar alla som du stolt kan ge bort i julklapp 2021.

Grytunderlägg i gjutjärn från solstickan

Grytunderlägg i gjutjärn från solstickan

Ett vacker grytunderlägg kan inte gå fel. Skippa korkunderläggen som går sönder och får fula brännmärken efter första användningen. ge bort en julklapp som kommer hålla sig snygg år efter år!

Här kan du läsa mer och köpa brickan >

Värmeljushållare i vit plåt från Solstickan

Värmeljushållare i vit plåt från Solstickan

Det här är verkligen den perfekta presenten till den som har allt eller till den som du vill ge bort det där lilla extra. Värmeljushållaren är både snygg och praktiskt.

Här kan du läsa mer och köpa en värmeljushållare >

Tändsticksrör i vacker röd plåt

Tändsticksrör i vacker röd plåt

Tänk vad vackert att öppna denna julklapp på julaftonsmorgon. Denna lilla present är både fin att titta på och praktiskt. I stället för att lägga fram den nu så klassiska tändaren kan den här lilla asken få pryda bordet i stället.

Här kan du köpa tändsticksröret >

Se fler julklappstips

Följ oss @fargvaruhuset.se på Instagram