Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Golv & Vägg / Textilmattor
Textilmattor

Textilmattor

På Färgvaruhuset.se, kan du enkelt välja mellan hundratals textilmattor i toppkvalité. Vi saluför mattor från ledande leverantörer så som Kjellbergs och Golvabia, där vi alltid kan garantera en god kvalitet. Önskar du kanske en ryamatta till ditt sovrum? En sisalmatta till hallen, eller kanske en härlig ullmatta till vardagsrummet, så hittar du alla dessa här hos oss på Färgvaruhuset.se. Önskar du få din textilmatta kantsydd eller med kantband, kan vi bistå med den tjänsten också.


Textilmatta till hem och kontor

Med en textilmatta från Färgvaruhuset kan du skapa en ombonad och stilfull atmosfär i ditt hem eller kontor. Våra textilmattor är mångsidiga och passar perfekt för olika inredningsstilar och behov. Textilmattans mjuka yta ger en känsla av värme och komfort, och kan bidra till att minska ljudnivån i ditt rum. Dessutom är textila golvmattor en utmärkt lösning för att skydda golvet från slitage.

Handla tryggt online

Att handla din matta direkt hos oss på Färgvaruhuset.se ska vara ett tryggt val. Vi erbjuder köp via kort, faktura eller delbetalning, och alltid till konkurrenskraftiga priser. Du kan enkelt och tryggt välja att få din matta levererad direkt hem till din dörr, alternativt att hämta den på plats i någon av våra fysiska butiker. Känner du dig osäker på val av kulör eller typ, så kontakta vår duktiga kundtjänst!


Följ oss @fargvaruhuset.se på Instagram