Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Modern emulsion eller Estate emulsion?

Modern emulsion eller Estate emulsion - vilken av dessa färgfinisher passar bäst för dina behov? Båda produkterna är populära inomhusfärger som erbjuder olika egenskaper och utseenden. Nedan kommer vi att utforska skillnaderna mellan Modern emulsion och Estate emulsion för att hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.

Om Modern emulsion

Farrow and Ball Modern emulsion är en målningsprodukt med en modern och sofistikerad karaktär. Den utmärker sig genom sin lågglansiga finish, vilket ger en subtil glans till de målade ytor. Den här typen av färg reflekterar ljus på ett sätt som ger rummet ett modernt och stilrent utseende.

En av de framstående egenskaperna hos Modern emulsion är dess breda användbarhet. Den är särskilt lämplig för moderna inredningsstilar och kan förbättra utseendet och känslan i ett rum genom att skapa en elegans och sofistikation. Dess subtila glans ger ett diskret skimmer som är både modernt och tidlöst.

Om Estate emulsion

Farrow and Ball Estate emulsion är en högkvalitativ färgfinish som utmärker sig med sin mjuka och matta yta. Den ger väggarna och taken en tidlös och elegant utstrålning som passar väl i traditionella inredningsstilar. Denna färg är perfekt för att skapa en klassisk och lyxig atmosfär i ditt hem.

Estate emulsion innehåller en hög andel pigment, vilket ger färgen en djup och intensiv nyans. Det är ett utmärkt val om du vill ha rika och mättade färger som gör ett starkt intryck i ditt rum.

Modern emulsion vs estate emulsion – Vad är skillnaden?

Yta

En betydande skillnad mellan Estate emulsion och Modern emulsion ligger i deras yta. Estate emulsion ger en slät och matt finish, vilket ger väggar och tak en klassisk och exklusiv look. Modern emulsion har en lågglansig yta som ger en subtil glans till den målade ytan, reflekterar ljus och ger en modern och sofistikerad känsla.

Pigmentering

Estate emulsion innehåller en högre mängd pigment jämfört med Modern emulsion, vilket ger mer livfulla och intensiva färger. Om du vill ha mer djärva färger med riktigt mättade nyanser är denna färg ett utmärkt val. Modern emulsion erbjuder en mer subtil och nedtonad färgpalett.

Andningsförmåga

Både Estate emulsion och Modern emulsion är andningsbara färgfinisher, vilket möjliggör fuktavdunstning från väggarna och minskar risken för mögel och mögel. Dock har Estate emulsion en något högre grad av andningsförmåga på grund av dess speciella sammansättning, vilket gör den särskilt lämplig för äldre byggnader eller rum med begränsad ventilation.

Hållbarhet

När det gäller hållbarhet har Modern emulsion en fördel. Den är utformad för att klara vardagens påfrestningar och behöver därför inte rengöras lika ofta. Estate emulsion är hållbar i sig, men kan behöva mer uppmärksamhet och skonsam rengöring för att bibehålla sin finish.

Stil

Estate emulsion är oftast förknippad med mer traditionella och praktfulla inredningsstilar. Den passar bra för att skapa en känsla av storhet och dramatik i rum. Å andra sidan är Modern emulsion populär för sin moderna och minimalistiska estetik, vilket ger en touch av elegans och sofistikation till moderna interiörer.

Följ oss @fargvaruhuset.se på Instagram