Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Vårby Färghall och Södertälje Färghandels miljöarbete

Miljöfrågorna har blivit allt viktigare under de senaste åren och allt fler av våra kunder vill handla "miljövänligt".

Vi på Vårby Färghall ser det som mycket viktigt att kunna erbjuda miljömärkta varor som hjälper oss till att förbättra vår gemensamma miljö.

Vi är också en av få färgfackhandlare som är ISO-certifierade vilket vi är väldigt stolta över och som borgar för att vi ständigt förbättrar och justerar verksamheten.

         

Detta innebär att vi skall:

• Bedriva vår verksamhet i enlighet med gällande lagstiftning och att granska resultatet av vår miljösatsning är för oss ett minimikrav.

• Förebygga föroreningar med produkter märkta med Astma- och Allergiförbundet, Bra Miljöval, EU-blomman etc.

• I all vår verksamhet ständigt förbättra miljösituationen på ett affärsmässigt och ekonomiskt försvarbart sätt. Vi skall vara och uppfattas som ansvarsfulla och progressiva i vårt miljöarbete.

• Lagra och distribuera våra produkter på ett säkert sätt och eftersträva minskad miljöpåverkan från våra transporter.

• I våra kontakter med leverantörer verka för en reducering av förpacknigsmängden och att miljöanpassade material som kan ingå i kretsloppet prioriteras.

• Minska vår miljöpåverkan genom att minimera vår användning av energi och genom att källsortera restprodukter. Till kunder, myndigheter och övriga intressenter ge öppen och saklig information om vårt och våra leverantörers miljöarbete.

• Fortlöpande utbilda och involvera alla anställda i vårt miljöarbete för att ha god kunskap om varornas och verksamhetens miljöegenskaper samt anpassa sortiment och verksamheten efter ny kunskap och nya miljökrav.

Följ oss @fargvaruhuset.se på Instagram