Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Färg / Textilfärg
Textilfärg

Textilfärg

Nitor textilfärg är den perfekta lösningen för att ge liv åt en mängd olika material. Den fungerar perfekt på naturliga fibrer som bomull, linne och syntetiska material som polyester och nylon. Oavsett om du vill förnya kläder, möbler eller andra textilier, är textilfärg det bästa valet för levande och beständiga färgresultat.


Textilfärg i olika kulörer

Textilfärg från Nitor finns tillgänglig i flera fina färger, så du kan välja precis den nyans som passar bäst för dina projekt. Oavsett om du söker grå, lila, svart eller vit textilfärg har vi ett brett utbud att välja mellan. Utforska vårt sortiment och låt din kreativitet flöda!

Enkel användning

Med färg för tyg blir det enkelt att ge dina textilier en fräsch och färgstark uppdatering. Du behöver inte längre oroa dig för komplicerade processer eller krångliga applikationer. Istället kan du använda din vanliga tvättmaskin för att uppnå fantastiska resultat.

Köp textilfärg tryggt online

Hos oss är det enkelt att köpa textilfärg online. Med våra bekväma leveransalternativ kan du snabbt komma igång med ditt projekt. Dessutom levererar vi dina produkter direkt hem till din dörr!

 


Följ oss @fargvaruhuset.se på Instagram