Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Verktyg & Tillbehör / Lim / Vävlim

Vävlim

Hos Färgvaruhuset hittar du ett omfattande utbud av vävlim, noga utvalt för att möta de höga krav som ställs vid tapetsering med väv. Våra vävlim är framställda för att erbjuda stark vidhäftning, långvarig hållbarhet och enkel applicering, vilket gör dem till det perfekta valet för både professionella dekoratörer och hemmafixare. Med en formel som är utvecklad för att minimera krympning och ge en slät finish, säkerställer våra lim att dina projekt blir lyckade och håller över tid.


2 artiklar
Sortering:
Antal:
Bostik Vävlim Hernia PVP-Extra
Bostik
30860212
från 364 kr
Bostik Vävlim Hernia PVP-Variant
Bostik
30860470
från 111 kr

Mångsidigt vävlim från Bostik

I vårt utbud hittar du Bostik vävlim som är speciellt anpassat för att hantera en rad olika material. Detta gör det till ett idealiskt val oavsett om du arbetar med delikata vävar eller behöver ett starkt grepp för tyngre tapeter. Dessutom är limmet konstruerat för att torka transparent, vilket eliminerar synliga limrester och ger en felfri finish på dina väggar.

Applicering

När du ska tapetsera med vävlim är det viktigt att förbereda underlaget noggrant för att säkerställa bästa möjliga resultat. Starta med att se till att väggen är ren, torr och jämn. Eventuella hål eller sprickor bör spacklas och slipas för en slät yta.

Applicera limmet jämnt över väggytan med en lämplig roller eller pensel, och se till att täcka hela ytan där väven ska placeras. När du applicerar väven på den limmade ytan, använd en mjuk borste för att släta ut eventuella bubblor och veck. Låt sedan limmet torka enligt tillverkarens instruktioner.


Följ oss @fargvaruhuset.se på Instagram