Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Armeringsduk

Ta din renovering eller byggprojekt till nästa nivå med armeringsduk från Färgvaruhuset. Vårt breda sortiment av högkvalitativa armeringsmaterial hjälper till att förstärka ytor som betong och gips, vilket minskar risken för sprickbildning och ökar hållbarheten. Utforska vårt sortiment av armeringsduk och hitta det perfekta valet för ditt projekt!

Produkter från Swedtex

Swedtex armeringsduk är tillverkad av glasfiberfritt non-wovenmaterial, vilket gör den både lätt att hantera och skonsam mot hud och luftvägar. Dess användarvänliga egenskaper gör den till ett utmärkt val för både professionella hantverkare och DIY-entusiaster. Med enkel applicering och mjuka fibrer är den idealisk för förstärkning av väggar och tak i inomhusmiljöer, vilket ger ökad hållbarhet och minskar risken för sprickbildning.

Armeringsduk för väggar och tak

Färgvaruhusets armeringsduk används för att stärka både väggar och tak i byggnader. Genom att placera duken i betongen eller gipsen före gjutning eller applicering skapas en förstärkning som förhindrar sprickor och ger en stabilare struktur. Den fungerar som ett förstärkningsnät som håller materialet samman och ger det extra styrka, vilket är avgörande för att upprätthålla konstruktionens integritet och livslängd.


1 artikel
Sortering:
Antal:
Swedtex Armeringsduk Swedtex
Swedtex
4010050
1 050 kr

Följ oss @fargvaruhuset.se på Instagram