Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Företagskund

Har du ett företag och vill bli en återkommande kund hos oss?

Nu kan du enkelt ansöka om att bli kund hos oss och få en egen inloggning. Efter att ditt konto har skapats, kan du logga in och göra dina beställningar direkt via vår hemsida. Med fakturatjänsten Billie kan du beställa dina varor nu och betala om 30 dagar. Dessutom är det väldigt smidigt att se alla tidigare köp under Mina Sidor.

Vi har ett gediget yrkessortiment för den moderna hantverkaren. Vi erbjuder Sveriges bredaste färgsortiment från de ledande leverantörerna så som Alcro, Beckers, Jotun, Caparol, Farrow and Ball, Engwall & Claesson, Wibo med flera. På Färgvaruhuset.se finns såklart också tusentals tapeter men även skyddskläder, skor, handskar, andningsskydd, maskiner, lampor, stegar, arbetsbänkar, verktyg och tillbehör.Läs mer om fördelarna med Billie X Klarna.

Ansök om konto här

Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Aktiebolaget Vårby Färghall.

Följ oss @fargvaruhuset.se på Instagram