Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Varumärken / Falu vapen
Falu vapen

Färg från Falu Vapen

Färgvaruhuset är stolta återförsäljare av färg från Faluvapen. I vårt utbud hittar du bland annat klassisk rödfärg, men också den moderna fasadfärgen som andas. Oavsett om du behöver måla om ditt hus, ditt garage eller kanske stallet så har vi rätt färg för dig.

Falu Fasad - Den modern rödfärgen

Hos oss på färgvaruhuset kan ni köpa Falu Fasad. En modern alkydoljeburen emulsionsfärg som ni och har egenskaper som liknar traditionell slamfärg. Den matta strukturen gör det lätt att stryka och bildar inte en tät färgfilm, vilket gör att träet kan andas. Eftersom den fäster många ytor kan den med fördel användas i kombination med slamfärger ytor där traditionella slamfärger inte är lämpliga.

Liksom vanlig rödfärg/slamfärg är Falu Fasad idealisk för låga trähus med skyddande takfot. Falu Fasad är registrerat i BASTA-systemet, vilket innebär att denna produkt kan certifieras för att uppfylla BASTA-standarder för miljö- och hälsofaror.

Köp färg från Falu Vapen hos Färgvaruhuset

Utforska Falu Vapens utbud av färg och lägg din beställning med några klick. Vi levererar färgen direkt till din dörr, vilket sparar dig tid och möda. Köp färg från Falu Vapen online hos Färgvaruhuset!


2 artiklar
Sortering:
Antal:
SE PRISET
Falu vapen Falu Fasad
Falu vapen
56910FV
från 1 359 kr
SE PRISET
Falu Vapen Rödfärg

Följ oss @fargvaruhuset.se på Instagram