Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Färg / Färgborttagare

Färgborttagare

Färgvaruhusets färgborttagare är noggrant utvald för att erbjuda effektiva resultat samtidigt som den är skonsamm mot miljön. Med våra högpresterande produkter kan du ta bort gammal färg och beläggningar utan att oroa dig för skadliga kemikalier. De är baserad på biologisk nedbrytning och innovativa formuleringar som inte bara tar bort färgen, utan även minimerar påverkan på naturen. Våra färgborttagare finns tillgängliga i både burkar och dunkar och du kan enkelt applicera dem med hjälp av en högtrycksspruta, pensel eller roller.

 


6 artiklar
Sortering:
Antal:
Alcro Färgborttagare
Alcro
140978
257 kr
Takcare ES+ Färgborttagare
Takcare
7637-001
från 291 kr
Takcare ES2 Färgborttagare
Takcare
7640-001
från 318 kr
Takcare ES1 Färglyftning
Takcare
7638-001
från 270 kr
Takcare ES Färglösning
Takcare
7636-001
från 366 kr

Färgborttagare med värme

Färgborttagning med värme är en effektiv metod för att avlägsna färg och beläggningar från olika ytor. Genom att applicera kontrollerad värme på den befintliga färgen mjuknar den och blir lättare att avskrapa eller skrapa bort. Denna teknik är särskilt användbar för att ta bort gammal färg från trä, metall eller andra material utan att använda kemikalier som kan vara skadliga för miljön. Med vår färgborttagning med värme kan du uppnå rena ytor och förbereda dem för nya målningsprojekt utan att oroa dig för negativa miljökonsekvenser. Upptäck våra hållbara lösningar idag!

Effektiva lösningsmedel

Färgvaruhuset erbjuder även effektiva lösningsmedel, som är speciellt utformade för att underlätta färgborttagning och rengöring av olika ytor. Våra lösningsmedel är anpassade för styrd färgborttagning på ytor med lager på lager av olika färgskikt.


Följ oss @fargvaruhuset.se på Instagram