Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Bästa träoljan

En altan är ett perfekt ställe att koppla av och njuta på. Men för att se till att din altan håller sig i toppskick år efter år är det viktigt att du väljer den bästa träoljan för jobbet. Med rätt olja kan du skydda träet mot sol, regn och andra element samtidigt som du bevarar dess naturliga skönhet. Vi har utsett den bästa träoljan för att skydda dina träytor mot väder och vind.

 

Alcro Uteplats

Är du ute efter den bästa träoljan för trall så är Alcro Uteplats ett givet val. Detta är en vattenburen träolja som är avsedd för behandling av hårda träslag såsom teak och ek. Den har en utmärkt förmåga att tränga in i träets porer och skyddar ytan mot uttorkning och sprickbildning. Genom att använda Alcro Uteplats får träet ett fräscht och vattenavvisande skydd. Produkten är enkelt att applicera och kan användas för behandling av altaner, bryggor och trädgårdsmöbler. 

Köp Alcro Uteplats

Alcro Bestå Bevara Terassolja

Alcro Bestå Bevara är en terrassolja som har ett imponerande underhållsintervall på upp till fyra år. Denna produkt tränger effektivt in i träet och skyddar mot upptag av vatten samtidigt som den minskar risken för fula torrsprickor. Bestå Bevara ger en vacker yta med en fantastisk kulörhållning och har en långvarig UV-skyddande effekt. Det bästa är att upp till 75% av den totala mängden organiskt kol i produkten ersatts med biobaserat material, vilket innebär att 18% av produktinnehållet är biobaserat. Alcro Bestå Bevara är det ultimata valet för alla som vill ha ett perfekt resultat som varar länge!

Köp Alcro Bestå Bevara Terassolja

Beckers Elit Träolja

Beckers Elit träolja är en produkt som verkligen gör skäl för sitt namn. Denna träolja är perfekt för att ge ditt trädäck, altan eller utemöbler ett riktigt lyft. Den har en lång hållbarhet och ger en fin yta som skyddar träet mot sol, vind och vatten. Produkten är dessutom enkel att applicera och torkar snabbt, vilket gör det möjligt att njuta av din uteplats eller trädgård nästan direkt. Med Beckers Elit träolja kan du vara säker på att ditt trädäck eller utemöbel kommer ge ett hållbart, vackert resultat. Är du ute efter en kvalitativ, billig träolja är denna produkt det självklara valet! 

Köp Beckers Elit Träolja

Beckers Elit Bio Terrassolja

Beckers Elit Bio terrassolja är det självklara valet för den miljömedvetna husägaren. Den unika formulan är delvisbaserad på biobaserade råvaror och har en hög kulörhållning samt ett utmärkt UV-skydd som skyddar mot solens skadliga strålar. Med en hållbarhet på upp till 4 år behöver du inte oroa dig för att underhålla din altan varje år. Dessutom tränger Beckers Elit Bio terrassolja djupt ner i träets porer, vilket förhindrar upptag av vatten och minskar risken för torrsprickor. Beckers Elit Bio terrassolja är inte bara skonsam mot miljön, utan ger dig även en vacker yta som kommer hålla länge.

Köp Beckers Elit Bio Terassolja

Guide till att olja altan & trädäck

I vår guide om att olja altan och trädäck hittar du allt du behöver veta om att olja dina träytor, från förberedelser av ytan, till appliceringsteknik och underhåll. Följ våra steg-för-steg-instruktioner och upptäck hur du kan få en vackert bevarad altan som håller i många år framöver. Ta del av vår guide och njut av en vackert underhållen uteplats!

 

 

Följ oss @fargvaruhuset.se på Instagram